Vyberte stránku

Bazalka červená

Mikrobylinky bazalky červené obsahují éterické oleje a třísloviny. Díky těmto látkám působí protizánětlivě a proti stresu a duševním vyčerpání, nespavosti, migréně a mírným depresím. Je účinná při zánětech dolních cest močových. Rovněž pomáhá s tvorbou mateřského mléka. Zvyšuje činnost žaludku a chuť k jídlu. Bazalka obsahuje nezanedbatelné množství vitaminu A, beta karotenu, vitaminu K a manganu a rovněž malé množství vápníku, zinku, mědi, draslíku, fosforu, hořčíku a železa.
V balení 25 g. Doba růstu 24 dnů.

Bazalka červená je lahodným a odvážným doplňkem každého pokrmu. Svou zářivou barvou a intenzivní chutí jistě zapůsobí na vaše zákazníky a obohatí vaše menu. Tato mikrobylinka má středně silnou pepřovou chuť, která dodá punc chuti každému pokrmu. Je ideální pro přidání na pizzu, do těstovin a dalších receptů s výraznou příchutí. Navzdory své malé velikosti je červená bazalka plná živin, jako je vitamín A, vitamín C, vápník a železo. Díky tomu je vynikající volbou pro podniky, které upřednostňují zdravé a vysoce kvalitní suroviny.

Bazalka červená Nejkvalitnější Microgreens mají Jedlé Klíčky-5499

Jasně červená barva červené bazalky dodá každému pokrmu krásný a poutavý prvek. Je ideální pro zdobení koktejlů, salátů a dalších vizuálně atraktivních jídel.

Bazalka červená Nejkvalitnější Microgreens mají Jedlé Klíčky-5697